BĂUTURI SLAB ALCOOLIZATE

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri, suplinit cu o aromă dulce-acrișoară de Orange.

Alc.: 5.5% Vol.: 0.33l

Party Juice (Orange)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri, suplinit cu o aromă fresh de Mojito de căpșuni.

Alc.: 5.5% Vol.: 0.33l

PARTY JUICE (PINK MOJITO)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri și o aromă fresh de Mojito.

Alc.: 5.5% Vol.: 0.33l

PARTY JUICE (MOJITO)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural și un gust dulciu de Pina Colada.

Alc.: 5.5% Vol.: 0.33l

PARTY JUICE (PINA COLADA)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent, alcool de cea mai înaltă calitate și un gust cunoscut de Whisky Cola.

PARTY JUICE (WHISKY COLA)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri, suplinit cu o aromă dulce - florală de Cactus.

PARTY JUICE (CACTUS)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri și un gust amărui-dulciu de Grapefruit.

PARTY JUICE (GRAPEFRUIT)

Cel mai cool cocktail pentru un party de neuitat, cu un gust efervescent de fructe, alcool de cea mai înaltă calitate, suc natural de struguri, suplinit de gustul renumitului Gin Tonic.

PARTY JUICE (GIN TONIC)